Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-17-2023, 04:27 PM
zbtb122 zbtb122 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2023
Location: Illinois
Posts: 4
Default clocking doesn't match sample rate

hey all,

i was sent a session that was clocked at a sample rate that doesn't match the session's sample rate, so the audio files are playing back slower than they should.

is there a quick fix within pro tools for this problem, or do i have to make a copy of the session at the clocked source's sample rate?

thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MTRX and session sample rate and slaved clocking bluemoa Pro Tools | MTRX & MTRX Studio 1 08-02-2022 11:58 AM
002 not clocking to correct sample rate for itunes and quicktime goaler111 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-08-2009 08:36 AM
Should Midi-Triggerred Samples match session sample rate? Zap Launcher MIDI 1 02-04-2008 08:06 AM
Please Help! Sample Rate/Clocking = Slow Motion... Amo Audio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-13-2005 04:48 AM
HD and sample rate conversion at 96K doesn't work syntheticrhyme Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 03-01-2002 12:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com