Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Old 07-22-2008, 02:35 AM
snoop snoop is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 12
Default

I've seen this for years now. Definately since the beginning of 7.0, can't remember if it was there at the end of 6. I always figured it was a problem with expansion chasis' and even wasted 2 days a couple of years ago trying to figure it out. I'd love if someone had an answer here, this would make a quite a few people happy.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick punch.... can't hear track audio until I punch in stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-31-2017 02:11 AM
Quick punch . jeam25 Windows 10 05-09-2011 10:32 PM
No audio during punch in - hear the previous take NTK Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-17-2007 01:57 PM
Quick punch.... Super Seven 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-23-2004 01:37 PM
Quick Punch mixerboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-22-2003 11:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com