Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-03-2022, 04:37 AM
paldry paldry is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Australia
Posts: 96
Default Ozone 7

I’m using Ozone mastering software and when I tried to open it, I got the following error message:

THE AUDIO-SUITE PLUG-IN COULD NOT BE INSTANTIATED BECAUSE AN AAE ERROR WAS ENCOUNTERED.
AAE ERROR 20038 WAS ENCOUNTERED.

I have no idea what to do next, so any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ozone 8 to Ozone 9 patch transition? (..& Izotope plugins in general) Ru_C AAX Plug-ins 11 11-26-2020 02:06 AM
Update for Ozone 5 and Ozone 5 Advanced gives Pro Tools 10 1 11-27-2011 09:02 PM
Ozone Stickman7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-07-2010 01:08 PM
Ozone 4 DeyBwah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 03-12-2010 05:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com