Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2007, 07:20 PM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 813
Default Automatic Delay Compensation disappears randomly ....

and then some.


My rig has suddenly become unstable & prone to crashing in different ways. I'm going through the list of things that have been recommended and when I think I got it it'll crash again.
I've got an HD2. I've reseated the cards & thought about moving them to another slot but the top PCIe slot looks way too tight with part of the side panel latch being there so I've left them alone.

Mac 10.4.8/7.3.1cs4/Mac Pro 2.66

The latest weirdness is that the Automatic Delay Compensation View(on the mixer) is just showing dashes. I have it turned on & I also have it where it should be viewable. If I quit PT sometimes it comes back but usually after a restart. Very strange.

Again I've pulled the plugs from the Plugins folder & added them pretty much one by one to see if there's a culprit as I go along plus I've reinstalled PT several times.
Can't figure it out.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2007, 09:40 AM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 813
Default Re: Automatic Delay Compensation disappears randomly ....

Bump
Reply With Quote
  #3  
Old 09-25-2007, 09:40 AM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 813
Default Re: Automatic Delay Compensation disappears randomly ....

Bump
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2007, 09:43 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: Automatic Delay Compensation disappears randomly ....

Which troubleshooting steps have you tried so far, specifically?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 09-25-2007, 08:07 PM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 813
Default Re: Automatic Delay Compensation disappears randomly ....

Quote:
Which troubleshooting steps have you tried so far, specifically?
The one that worked...reinstalled Mac OS X and wiped the drive and reinstalled all the Digi stuff & every plug I have.

It works anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maximum Automatic Delay Compensation? solidmastering Pro Tools TDM Systems (Win) 2 10-18-2012 09:59 AM
Automatic Delay Compensation? Dax Xenos Pro Tools 9 15 06-06-2011 06:21 PM
Automatic Delay Compensation alfadog Pro Tools M-Powered (Win) 1 04-08-2006 07:53 PM
Automatic Delay Compensation stakeoutstudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-28-2005 01:02 PM
Automatic Delay Compensation slangification Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-28-2004 11:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com