Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2014, 01:48 PM
Arkman66 Arkman66 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Default Vocal Comp Playlist issue

I'm doing vocal comps... after recording 15 different playlists I'm in the "playlist view"… but when i solo different tracks it doesn't work.. it won't switch
from track to track. I'm at a loss..
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2014, 02:34 PM
Leon550 Leon550 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Norway
Posts: 14
Default Re: Vocal Comp Playlist issue

Are you clicking the Solo button on the playlists?
What do you hear when soloing a playlist?
If you don't solo any playlist, do you then hear the main playlist?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2014, 09:10 AM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 2,394
Default Re: Vocal Comp Playlist issue

Are you changing playlist solos while PT is in play, or are you stopping, soloing another PL and hitting play?

I've found in the past that playlist soloing was squirrely if switching while in play. I haven't checked lately so I don't know if it's been improved.

best,
rich
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
Mac Studio / Ventura, PT 2024.3.1. HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, 3xS1/Dock
Also running a Mac Studio Ultra / Ventura / HDX / MTRX / S6
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2015, 05:09 PM
boxofgeese boxofgeese is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Nyack, NY
Posts: 34
Default Re: Vocal Comp Playlist issue

If I get what you're saying, I think I experienced the same thing...

If you Solo ONLY one of your playlists that isn't currently the main playlist (lets say number 7 out of 15), you won't hear anything.

You need to Solo the playlist AND the main track it's a part of. So for example, you've already Solo'ed Vocals.07 and don't hear any sound - leave that Solo turned on, and scroll up to the current main playlist/track, most likely Vocals.15 or whatever. Click on the track's top/main Solo button as well. Then you're in business.

[edit: I didn't notice this post was over a year old. Thought it was 2015. Hope it helps anyway.]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Import a Comp Vocal into ProTools tha]-[acksaw Tips & Tricks 3 07-23-2011 11:31 PM
Vocal Comp or Vocal Limiter? tommydigiowen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-03-2011 06:34 PM
Comp Settings For Jazz Vocal Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-08-2004 01:47 PM
Fave vocal comp plugin hitp Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-06-2003 11:24 PM
Vocal Expander Gate with a Comp. Sounder Tips & Tricks 1 03-12-2001 03:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com