Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2022, 04:24 PM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 481
Default Feature Request - Target Button short cut key

Target Button short cut key.
you know, the little red button on plug ins that allows you to open more than 1 at a time.
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
  #2  
Old 07-02-2022, 04:33 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,181
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

Shift plus clicking the insert?
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2021.12. OSX 10.14.6. HDX2. DAD DX-32R. DADman 5.4.5.1. Mac Pro 2013. 10 Core 3.0gHz. 64Gb. Blackmagic Extreme HD. Sync HD. Dobly Mastering Suite 3.7.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2022, 05:19 PM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 481
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

yea, but I was thinking a key combo.
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
  #4  
Old 07-03-2022, 03:56 AM
midnightrambler midnightrambler is online now
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,618
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

Not sure how that would work. How would ProTools know which ‘new’ plug-in to window open without clicking on it? Or do you mean a “toggle on/off” key for the red button? Still not sure how much use that would be when you’d still need to use the mouse to open another plug-in, but maybe I’m missing something.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-03-2022, 05:02 AM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 481
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

one less mouse step with the Target short cut. I dislike mousing ... a lot.
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
  #6  
Old 07-03-2022, 09:29 AM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 2,099
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

I think it's a good idea - key combo to enable/disable target in frontmost plugin window. Probably can do this in Soundflow - I'll have to try.
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14.6, PT 2022.6 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, 3xS1/Dock.
Also running a 2013 nMP / HDX / S6
Reply With Quote
  #7  
Old 07-03-2022, 10:57 AM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 481
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

Soundflow.
ya know Rich, every time I see something back from you, I'm learning up something I've not heard of. Not that that's a bad thing.

But between learning, feeding the cat and tweaking my bike, I don't have enough time to mix!
Drinks.
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
  #8  
Old 07-03-2022, 11:50 AM
midnightrambler midnightrambler is online now
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,618
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

But if you use shift-alt to open a plug-in, you never have to de-target the current plug in anyway. Don’t think I’ve ever had to anyway. Still if there’s a massive demand for it then who am I to argue.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-03-2022, 04:20 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,156
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

Quote:
Originally Posted by Fritz View Post
But between learning, feeding the cat and tweaking my bike, I don't have enough time to mix!
Teach the cat to mix
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #10  
Old 07-03-2022, 05:34 PM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 481
Default Re: Feature Request - Target Button short cut key

he seems, somehow, disinterested ....
Attached Images
File Type: jpeg IMAG1760 (1).jpeg (49.0 KB, 0 views)
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
feature request: improve S1 flip button LED differentiation peapodpost Avid S1, S3, Dock and Control App 0 06-25-2020 12:35 PM
target button in plugins dg27 Pro Tools 11 3 11-20-2017 05:56 PM
feature request - solo mode selector button clausiii Pro Tools 12 11 10-27-2015 03:17 PM
PT feature request, mixer A/B button James Drake Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-19-2007 08:05 AM
feature request - Plug-In button jimlongo ProControl, Control|24, Command|8 7 08-24-2006 11:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com