Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-29-2021, 03:02 AM
jimijo jimijo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: España/Toledo
Posts: 11
Default digi 002 error entradas

Hola a todos,os cuento a ver si me podéis ayudar...
Tengo una digi 002 rack conectada a un MacPro 2.1 con Mavericks y Logic X,la tarjeta para reproducir las pistas no tiene ningún problema pero cuando conecto por ejemplo una guitarra, al rato (pueden ser unos 3-4 minutos) el sonido, solo el de la guitarra, empieza a chisporrotear y solo deja de hacerlo cuando en la aplicación Avid 003 Family donde pone "Clock Source" cambio el valor a cualquier otra opción pero vuelve a chisporrotear cuando pasan otros 3-4 minutos.
La verdad es que es algo raro.......he pensado que podría ser el cable, ya he pedido uno,cuando me llegue a casa lo pruebo, pero mientras tanto, a ver si sabéis decirme que puede ser,espero que no sea fallo interno de las entradas.

Saludos y gracias.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema Pro Tools no reconoce entradas Mbox mini 3 nico_gnc@hotmail.com Foro en Español 1 06-15-2018 05:02 AM
What Digi error is this? Spirithunter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-31-2008 04:42 PM
Digi 001 - Logic Audio - (Error -6031) and the error (-10011) - Direct I/O booyaaslam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-04-2002 01:55 AM
digi error DarkShade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-17-2002 01:41 PM
Never have seen this error before, Digi, anyone, please help! Mt.Everest Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 08-26-2001 11:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com