Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2015, 06:38 AM
mattpgtr mattpgtr is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7
Default Plug In / groove Presets Missing

Hi, PT 11.3 HDX system has decided to not let me access any of my previous user plug in presets or any of the groove templates.
They are now located in a folder within documents, i've tried removing, restarting pro tools and seeing if will create new folder. Have tried telling PT location of root folder (preferences) and no joy, anybody have any ideas?

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Effects plug-in presets Missing in PT 10 dearnest Windows 2 12-26-2012 02:47 PM
Plug in Presets Missing Gene100 macOS 2 06-25-2012 03:04 PM
Presets missing for plugins balveniediggz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-29-2008 06:11 PM
Plug-in Presets Missing, or not there by design? Cowgs Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-15-2006 08:36 PM
Missing Plug-In Presets leecvo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-04-2005 10:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com