Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2023, 09:12 AM
JR Fountain JR Fountain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 453
Default Solo Bug on Routing Folders?

Hey there,

Every now and then I get a routing folder track that will not solo properly. I can tell it's not working because the solo light does not light full yellow, more like a greyish yellow. When pressed it does not solo the contents of the folder.

I've narrowed it down to the routing folder being apart of a VCA group such that if I remove the routing folder from the VCA group then it works. And if I then re-add it back to the VCA group it works again.

I don't know what triggers it though.

Anybody else come across this?

Thx!
J.R.
__________________
J.R. Fountain
credits: www.imdb.com/name/nm0288354/
system: Mac Studio Ultra, 128 GB RAM, macOS 13.6.1, MTRX Studio, S3 / Dock, PT Ultimate 2023.12
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2023, 11:52 AM
originalscottyg originalscottyg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 1,380
Default Re: Solo Bug on Routing Folders?

I've seen this on occasion, but never been able to pin it down. I believe reopening the session or relaunching PT fixed I for me. Definitely annoying when it happens.
__________________
Scott Gatteño
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Routing folders using Avid Cloud? BLG Pro Tools 1 03-16-2022 12:11 PM
Folders/restoring solo connections Ken P Pro Tools 2020 2 08-18-2021 04:18 AM
Routing folders don't synch!!?? BLG Pro Tools 14 06-04-2021 02:15 PM
New to PT v2020. A discussion of Aux's vs Routing Folders. Thenewexhibit Pro Tools 2020 18 01-31-2021 08:13 AM
Have you noticed this with routing folders? DontLetMeDrown Pro Tools 2020 0 04-23-2020 06:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com