Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-23-2021, 06:30 PM
Zak7 Zak7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Ft Lauderdale, FL USA
Posts: 46
Default Shortcut to toggle between open windows in Pro Tools? to make them active

There is a way to toggle between open windows in Pro Tools?
to make them active?
I mean a shortcut

For example the main pro tools window is active but the Send is inactive and I want to make it active without clicking on it.
Thanks

Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2021-01-23 at 9.25.16 PM.jpg (38.0 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2021-01-23 at 9.29.09 PM.jpg (42.7 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2021, 07:40 AM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,561
Default Re: Shortcut to toggle between open windows in Pro Tools? to make them active

Not that I know of. Swapping between MIX and EDIT windows is Ctrl+=, but to select the send, you need to click on it. This begs the question; what are you trying to do? Unless you click on the send, nothing will happen anyway
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Make inactive / active shortcut Mishabou Pro Tools 2018 12 01-02-2019 05:58 PM
ALT + TAB will not toggle between programs in Windows 10 When Pro Tools is open illution1 Windows 4 09-05-2018 06:04 AM
Expansing Pro Tools Shortcut for future release (mix/edit view, toggle options) demodigi macOS 12 12-31-2015 02:50 AM
Toggle Mix and Edit windows shortcut bug in PT12? emj_antonin Pro Tools 12 1 05-15-2015 05:18 PM
the "Toggle Mix and Edit windows" shortcut won't work. Cal_MArtinez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-16-2007 10:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com