Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2020, 05:52 PM
Nicostar Nicostar is offline
Member
 
Join Date: Mar 2020
Location: carrer agust 123
Posts: 2
Default Fast Track C400 in Catalina not working

Hi everywone, its there any chance to use the fast track c 400 in catalina? i use the latest drivers in the avid site, but no luck--doesnt work..any ideas?
Thanks a lot
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2020, 06:31 PM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,975
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

There's a possible workaround that might be applicable in this thread: https://duc.avid.com/showthread.php?t=394263

But I dont have a Mac and havent tested it.

Joel
__________________
Jam Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Asus B450 Pro4 / Ryzen 5 2600 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Two 2x10 Passive Monitors / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2020, 06:34 PM
Nicostar Nicostar is offline
Member
 
Join Date: Mar 2020
Location: carrer agust 123
Posts: 2
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

Thanks Joel..but Doesnt Work in Catalina
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2020, 06:39 AM
roboman01 roboman01 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Wauchula
Posts: 154
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

I have High Sierra, with correct drivers. Updated the Security Update 2020-002 and now the Fast Track C400 Mixer shows its not streaming but I still have sound...Weird...
Reply With Quote
  #5  
Old 04-20-2020, 07:07 AM
roboman01 roboman01 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Wauchula
Posts: 154
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

Nevermind...It will only show streaming when its streaming, duh...It works fine after the update...I was confusing myself with Hardware Connected with Streaming..
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2021, 04:10 AM
yatess yatess is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: St. John's, Canada
Posts: 5
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

I recently bought a new MacBook Pro that’s running Big Sur. My C400 worked great on my old MacBook Pro 2012 but it doesn’t work on my new Mac. When should I expect a driver update for Big Sur. A few years ago I had to reinstall my old iOS on my 2012 Mac because my C400 stopped working. Eventually there was a driver update and I updated my iOS. I won’t be installing an older iOS on my new Mac. My work-about is to use my old Zoom H4n as an interface.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-27-2021, 07:21 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,975
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

I don't think there will be any new drivers for the C400. End of support for those was 2018. https://avid.secure.force.com/pkb/ar...-support-dates

Joel
__________________
Jam Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Asus B450 Pro4 / Ryzen 5 2600 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Two 2x10 Passive Monitors / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #8  
Old 03-27-2021, 08:55 AM
yatess yatess is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: St. John's, Canada
Posts: 5
Default Re: Fast Track C400 in Catalina not working

That’s too bad. I guess I’ll be buying a new interface. Considering a MixPre-3. I passed my old MacBook Pro 2012 to my 13 year old grandson so I guess he’ll get the C400 too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get Fast Track C400 drivers working on OSX 10.10.5 cayblood FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 4 01-08-2016 08:36 AM
Fast Track c400 driver not working at all on windows 8 leonardoruizm FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 1 07-28-2015 01:30 AM
Fast Track C400 S/PDIF Loopback not working? Rualark FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 0 04-19-2015 05:43 AM
Avid Fast Track C400 SPDIF loop not working miezurecords FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 1 07-12-2013 12:14 AM
Fast Track c400 Suddenly Clear Pro Tools M-Powered (Win) 3 10-29-2011 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com