Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-05-2010, 06:37 PM
Shan B Shan B is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Recording with instrument tracks and audio tracks

I started a new session where I recorded some horn sounds into an audio track from an external keyboard, then loaded a plugin on a new instrument track to add some drums. After that I created a second audio track to record a new sound from the same keyboard.

But when I record arm the second audio track and play the keyboard both the plugin on the instrument track and the keyboard on the audio track sound. Unless I set the MIDI output on the instrument track to none. Also, I can't hear the keyboard on the audio track during playback.

Oddly enough, it will record the audio from the keyboard even though I can't hear it, and I can hear the recorded audio during play back.

Any suggestions on how to fix this would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2010, 07:28 PM
tlennon tlennon is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: New Jersey
Posts: 171
Default Re: Recording with instrument tracks and audio tracks

Deselect the instrument track so that it wont play when recording audio or set Midi Midi output to none as you did. Check your audio input monitoring in the Track menu option. Do yourself a favor and read the manual.
__________________
Terrence Lennon
Ivory Key Productions
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2011, 03:22 PM
mbradley44 mbradley44 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: lodi
Posts: 1
Default Re: Recording with instrument tracks and audio tracks

dont even bother answeing the question if u tell him to read the manual
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recording multiple Midi (instrument tracks) Bookerv12 Getting Started 9 02-08-2014 07:17 AM
Transposing vst instrument tracks before recording THASAINT45 Pro Tools 10 1 10-15-2012 05:38 PM
MIDI tracks are recording an unwanted instrument sound Jen H MIDI 1 10-05-2012 07:39 PM
Applying Instrument Tracks to Reg. Audio Tracks d00m1001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-13-2009 09:55 PM
Recording Simult Instrument Tracks. Is this possible? memphis81 Pro Tools M-Powered (Win) 1 03-29-2007 03:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com