Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2003, 10:45 PM
rdolmat rdolmat is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Vancouver, Canada
Posts: 433
Default System Usage Window "STUCK"!

PTLE 6.1 Digi 001

For some reason, my system usage window is stuck. I can turn it on/off but I can't drag it anywhere. It doesn't budge! But yet the transport and marker windows are free to move anywhere.

Any help please!!
__________________

cheers,
rich
Reply With Quote
  #2  
Old 08-02-2003, 09:05 AM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: System Usage Window "STUCK"!

That happens sometimes with 6.1, restarting PTLE fixes it. Then it happens again... a minor annoyance.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DSP memory blocks in "System usage" -window boijermaj Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 10-23-2009 01:49 PM
Difference between "system" and "CPU" usage? ashdot Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-01-2003 02:01 PM
Difference between "system" and "CPU" usage? ashdot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-01-2003 01:51 PM
AMIII showing in "System Usage" window SimonThornton Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-19-2001 11:18 AM
AMIII showing in "System Usage" window SimonThornton Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-13-2001 03:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com