Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2010, 07:18 AM
therecordinghouse therecordinghouse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Fort Wayne, IN.
Posts: 1,094
Default PT9 White Noise Bursts

Well, after a week of using PT9 hard and loving it, I finally experienced my first significant issue. Last night I attempted to play a session off of a clients firewire hard drive. To my dismay there were intermittent LOUD white noise bursts. They were spaced about 1 second apart.

I quickly trashed my preferences, still had the bursts. I then copied the session to my internal audio disk on my mac pro and it ran fine.


System specs.
Pro Tools 9
All Standard PT Plugins
Mac Pro 8 core
10gig ram
Seagate SATA hard drives

Clients FW Drive
Adaptec FW400

I should add, we have never had any issues playing back and recording to this drive before.
__________________
Lynn Graber
Studio and Mobile Recording, Fort Wayne, IN.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2010, 10:12 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: PT9 White Noise Bursts

Any plugins in the session? Were all the plugins in the session authenticated? (not in demo mode?)
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
White noise bursts gemada Pro Tools SE and Essential (Win) 6 06-20-2011 12:51 PM
White Noise Bursts in PT9 mattytoldhatty 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-15-2010 05:35 PM
white noise bursts deedpartle Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 08-26-2009 04:22 AM
Bursts of white noise Danielle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 01-24-2004 06:30 AM
White Noise Bursts with 6.1.1 LE M BOX jamieoliver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-03-2003 10:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com