Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-16-2007, 02:05 PM
OddsAre OddsAre is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Maine
Posts: 1,027
Default PT 6.4 on a Windows XP Laptop

I have a friend who just loaded Pro Tools 6.4 onto his laptop. When going into setting up a New Session the Blue Screen of Death pops up every time. The Laptop is Lenovo ThinkPad 1.83GHz Centrino Duo 1GB RAM. Its connected to a Digi 002. Any idea why this might be triggering the Blue Screen?
__________________
Mac Book Pro Retina 2.6 GHz i7 Quad | 16GB | OSX 10.8.5 | Digi 002 | Apogee Rosetta 800/96 | PT 10 | Waves Gold/RevMaxx V9
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Windows laptop for PT 10 emiletich Windows 30 10-31-2012 11:49 AM
PT9 Windows Laptop Bangha Pro Tools 9 0 11-07-2010 04:45 PM
Windows Laptop? Punx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-02-2008 12:45 PM
Laptop:Windows or Mac? elv1s1sal1ve 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-25-2005 05:46 PM
Laptop with no "Windows" key GtrDude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-19-2004 12:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com