Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2010, 06:46 AM
alexei michailowsky alexei michailowsky is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Rio de Janeiro
Posts: 3
Default HEEELP... Mbox 2 looping sounds and crashing Snow Leopard!

I am having the following constant issue on my 2.66 GHz iMac Core 2 Duo with 2 GB of RAM, running Snow Leopard 10.6.3, MBox Mini and PT 8.0.3: suddenly, when required to play a sound, the system starts to loop a small part of it and it goes on and on... In some occasions, the only way to stop it is unplugging MBox and plugging it back. But it will lead the system to a major crash when required to shut down. The screen of death will appear telling "You have to restart your computer".
I tried reinstalling and all the rest, but nothing. Can it happen because MBox is not directly plugged to the computer but to a powered USB hub instead?
The card sounds great but seems too crashy and system-unfriendly. Can anyone help me?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 1 and Snow Leopard ta56636 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-01-2010 09:53 AM
Mbox 1 And Snow Leopard chilisexnbeer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-29-2010 06:51 AM
HEEELP... MBox Mini looping sounds... and causing a system crash! alexei michailowsky Pro Tools M-Powered (Mac) 1 05-30-2010 06:44 AM
Mac crashing with 8.0.3 on Snow Leopard pentagon Pro Tools M-Powered (Mac) 6 02-03-2010 04:21 AM
Snow Leopard and Mbox 2? merula 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-08-2009 10:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com