Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-01-2013, 12:29 AM
Roll Roll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brussels
Posts: 106
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

HG,

I'm on Mac.
On unit with both, and the other with 10.3.6 only

Roll
Reply With Quote
  #12  
Old 07-01-2013, 07:52 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

It's worst then I though. I still have the pan and aux send problems on 10.3.6 and osx 10.7.3. And I have to mix a show today with loads of pan automation...

Roll , are your pans and send working properly?

Thanks!
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #13  
Old 07-01-2013, 08:01 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

And on 10.3.6 the EQ and dynamics have the same problems than the send and pan pots. Absolutely no feedback... I will mix my episode now and revert back to 2.7 asap.
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #14  
Old 07-01-2013, 08:17 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

No meters. and not communicating properly with PT. Going back to 2.7 now.

H.G. please let us know when you have a tested working revision.

Thanks.
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #15  
Old 07-01-2013, 09:26 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

H.G.

I really need some help here. I followed the steps from the release note (like I was launching a rocket) to go back from 3.0 to 2.7 but i have this error in step 9:

"The application has failed to start because MSVCP100.dll was not found. Reinstalling the application may fix the problem"

I tried it 2 times with the same results. I really need it to go back as i have already lost 4 hours today.

Thank you!
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #16  
Old 07-01-2013, 09:48 AM
H.G. Hollans's Avatar
H.G. Hollans H.G. Hollans is offline
Avid
 
Join Date: Aug 2010
Location: Avid
Posts: 56
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

Hi Serge,
I tried calling your studio, but got the voicemail. Please send me your email address, and I will send an updated procedure for reverting the 408's back to 2.7. (It's a 12Mb file)
You should be able to email me by clicking on my name...
H.G.
Reply With Quote
  #17  
Old 07-01-2013, 10:13 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

email sent.

Thank you H.G.
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #18  
Old 07-01-2013, 11:41 AM
The golfer The golfer is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 740
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

Thank your for the great support H.G,

Back to 2.7 and everything seems smooth...
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
  #19  
Old 07-01-2013, 12:57 PM
H.G. Hollans's Avatar
H.G. Hollans H.G. Hollans is offline
Avid
 
Join Date: Aug 2010
Location: Avid
Posts: 56
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

The updated procedure for reverting the 408's back to 2.x has now been posted here:
http://avid.force.com/pkb/articles/e...3-to-EUCON-2-x

But of course we still need to understand why this is not working for you.
If anyone has a chance to test again, please open EUCON Preferences, and change the Network Interface from "All ports" to the specific port where you have EUCON connected.
Please let me know if that solves the problem.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-01-2013, 01:17 PM
Roll Roll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brussels
Posts: 106
Default Re: EUCON 3.0 and system 5-MC

I cannot do it now but will test it tomorrow

Roland
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon Windows BUG: some windows r stuck in background when Eucon running. TuckerMix Artist Series 12 07-08-2014 01:37 PM
EUCON 2_6_1 eucon discovery cant find ip klaukholm System 5 2 10-22-2011 12:01 PM
Alert - EuCon 2.5.6 is only for Pro Tools 9 and EuCon DigiTechSupt Artist Series 11 02-24-2011 10:25 PM
EuCon 2.5.6 with non-PT DAW? surroundsfx Artist Series 3 11-29-2010 12:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com