Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2009, 04:01 PM
Hugen Hugen is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 90
Default MDW EQv v3 does not recognize authorization in iLok

Hello!

I purchased the MDW EQ (MDW Hi-Res Parametric EQ v3.0.1 (RTAS TDM) ) from Avid / Digidesign via download earlier today, and successfully transferred it to my iLok account and dongle. As my Mac is offline, my PC verified that my iLok does indeed have the MDW EQ on there. I've checked several times, and it shows that I have the license for MDW Hi-Res Parametric EQ v3.0.1 (RTAS TDM).

I put the iLok back on the Mac and installed the downloaded plugin
succesfully on my Mac. However, when I go to start Pro Tools LE, I get a dialogue box stating that it does not recognize any iLok authorization. I can't even run a 14-day trial.

ATTEMPTED FIXES:
I have tried re-booting the Mac several times, re-seating
the iLok, and verifying that the iLok does indeed have the appropriate
downloaded authorization by checking it with the iLok website. I also installed the latest PACE drivers and then re-booted, but same result: upon booting up PT LE, I get a dialogue box stating that it does not recognize the authorization on my iLok.

Thank you very much for your time and effort!!!!!

ADDITIONAL INFO:
Pro Tools LE 7.4 / Digi002 Mac G5 (pre-Intel) running OS10.5.6

Purchased: Nov 28, 2009

Also, if anyone has a plain ol' email for customer support, please let me know.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2009, 12:21 AM
AvidCS's Avatar
AvidCS AvidCS is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Posts: 1,156
Post Re: MDW EQv v3 does not recognize authorization in iLok

We do see that the License is installed on your iLok.

Are you downloading the plug-in from the product page?

Are you using the Mac OS X iLok Driver Installer?

If you want to contact CS directly, please start a case in the Support Center.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ilok shows license for Avid Impact, but PT10 won't recognize authorization yardbird AAX Plug-ins 1 07-09-2013 10:54 AM
error: missing ilok authorization for pro tools 9. please insert the necessary ilok.. weakluv Windows 2 07-07-2011 05:47 PM
Moogerfooger Analog Delay does not recognize the authorization dailan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-18-2010 01:53 PM
Ilock authorization no recognize for the update Structure 1.0.2 allanvee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-10-2009 10:48 AM
6.7 won't recognize my iLok etherize Pro Tools TDM Systems (Mac) 26 11-19-2004 10:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com