Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-07-2010, 05:23 AM
Pasz Pasz is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 54
Default Digirack EQIII 7 band maps weird to MC Control

The stereo instance maps nicely, with Q control etc.
The mono instance has no controls for the Q.

Why?!?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating. Audioartist Artist Series 3 09-09-2013 06:09 AM
Change Q in EQIII and more with Mc Control + Pro Tools 9 Pasz Artist Series 2 11-06-2010 06:11 PM
weird CPU spike issue w/ Digirack Delay jonathan jetter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-26-2006 03:32 PM
Digi EQIII 7-band and Command 8 jimlongo ProControl, Control|24, Command|8 1 06-23-2005 03:44 PM
Digirack´s audiosuite TC Expansion weird phase pr Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-30-2003 07:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com