Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2011, 09:08 AM
andy5605 andy5605 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ireland
Posts: 7
Default Not Recording

Hello, I'm just after installing pro tools 8 le and I've a strage problem, im pluging a guitar into the mbox 2, it been picked up no problems there but when i go to record it starts recording i can hear what im playing and its coming up on the track, but it not recording it, the car is moving and all for recording, any ideas?
thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2011, 10:58 AM
HD2 HD2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 928
Default Re: Not Recording

Have you read any part of the PT user guide or the mbox2 guide related to recording and signal flow?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-16-2011, 02:35 PM
andy5605 andy5605 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ireland
Posts: 7
Default Re: Not Recording

sorry forgot to mention, it works sometimes i will be recording fine stop, all good record again, then noting
driver issue maybe, im using windows 7?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-16-2011, 02:58 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,067
Default Re: Not Recording

Are you recording to an AUDIO track, or an INSTRUMENT track? Use an AUDIO track for anything that plugs in with a mic or guitar cable(Instrument tracks are for Virtual Instruments).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 02-16-2011, 04:22 PM
HD2 HD2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 928
Default Re: Not Recording

Quote:
Originally Posted by andy5605 View Post
sorry forgot to mention, it works sometimes i will be recording fine stop, all good record again, then noting
driver issue maybe, im using windows 7?
First off, you need to read this. and then post in the right section. This section is for mac.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recording timing / late recording issue resolved DAWgEAR Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 0 07-17-2013 09:10 AM
low latency recording vs low hardware buffer size recording chrisdee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 01-27-2009 06:49 AM
Distortion of Recording When Playing Back Recording acs Pro Tools M-Powered (Win) 2 03-18-2008 04:29 PM
PT 5.1 - Recording very lengthy narrative project.. ran out of recording disk space? Rockman-Songwriter Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-16-2003 12:32 AM
Recording automation AT THE SAME TIME as recording tracks mikeb37 Tips & Tricks 3 03-13-2000 09:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com