Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-01-2012, 02:05 PM
ronston ronston is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Los Angeles,CA USA
Posts: 22
Default Re: DAE Error 35 & 22

Thank you guys for first figuring out a fix, as well as confirming that the fix worked for you as well. This has been driving me nuts in PT10.01 as well and I never had experienced it before. In my case, it seems to happen just after I use the 'Compact' function immediately after doing a 'Save Copy In'. Maybe it's just a co-incidence, but that's when it seems to be happening to me. I haven't seen a DAE Error 22. Just the DAE 35. I'm also running Mac OSX 10.7.3 Lion and have been for at least 9 months and never saw this error until a few weeks ago. Thanks again for posting the FIX!

Best,

Ron
Reply With Quote
  #12  
Old 01-26-2021, 04:13 AM
Kinh Kinh is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Perth, Western Australia
Posts: 374
Default Re: DAE Error 35 & 22

Quote:
Originally Posted by yubmich View Post
I Think i found a way to fix it :
I copy the audio files (2 for me - one for L one for R) witch is concern by the the error on the destop, and re-copy this same files on the audio files folder.
I overwrite the original files that makes the error.
Can someone please translate this for me. I'm having the same problem: halts playback on the 2nd verse of a song with error dae 22.

Is he saying copy the files from the external stem folder to a new folder then drag them into the session over the top of the other wavs?

I should point out, I'm on windows not mac.
__________________
Intel 6 Core i7-4930K CPU @ 3.40GHz
32GB DIMM DDR3 G.Skill
Samsung SSD 840 EVO
WD Black SATA 7200
ASUS SABERTOOTH X79
Windows 7 Ultimate 64
Mbox3 Pro Firewire 400
ProTools 10.3.8
ProTools 11.3.1

https://soundcloud.com/matthewcrowe
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
H/W Buffer Error (pro tools error -6104) Only 1 audio track running. kieran.mia macOS 1 01-29-2013 01:39 AM
Pro Tools 9 Playback Error Lead to DAE Error 743 Which Lead to A CPU Overload Error EricMulhern macOS 1 11-20-2011 05:39 PM
Scorch store transaction error. You succesfully paid for this score but an error..... deepfriedpizzainbatter Avid Scorch (iOS) Forum 9 11-07-2011 06:08 AM
Error type 10,address error ,illegal error, buss error ,illegal instruction KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2003 11:21 AM
Buss error,Address error,ilegal instruction,error type 10 KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-08-2003 05:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com