Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2006, 11:12 AM
Kurty B Kurty B is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Default Input for new Tracks. I need a tip.

How do I set things up so that the input for new tracks will always be set to Mic/Line Channel 1.

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2006, 11:32 AM
degs7 degs7 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Los Angeles
Posts: 181
Default Re: Input for new Tracks. I need a tip.

default inputs on the bottom of your I/O page.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-21-2006, 12:17 PM
Kurty B Kurty B is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Default Re: Input for new Tracks. I need a tip.

I see a pull down menu for "defaults" on the Output tab but not on the Input tab.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input Recording other tracks hyphy Pro Tools 9 8 01-11-2013 11:47 PM
No Input on any audio tracks Michael_Knight Windows 5 12-29-2012 08:46 PM
Auxes vs Tracks In Input Mike Caffrey Pro Tools 10 3 09-19-2012 10:16 AM
audio input tracks sent to one aux track - how do i monitor JUST the aux input track? awhile 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-17-2010 07:50 AM
No input on new tracks, need to duplicate Toonyan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2010 02:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com