Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2021, 04:23 AM
Tommylee Tommylee is offline
Member
 
Join Date: Feb 2021
Location: London
Posts: 1
Default Faulty Accel core PCIe repair in UK

Hi, my Accel core PCIe card has developed a fault and cannot be recognised by PT or Digitest. I've contacted Lee engineering in Birmingham (UKs authorised repairer) but they didn't offer a repair, just a replacement for £946 + VAT!! Appreciate this is old tech now so they don't want to touch it, but has anyone had any luck getting cards repaired here in the UK recently? Alternative is to bin it and buy another 2nd hand I guess. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2021, 04:59 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 21,269
Default Re: Faulty Accel core PCIe repair in UK

Hi, welcome to the community.

I would think you have better luck getting 2nd hand replacement card from the fleebay for fraction of the repair price
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2021, 01:22 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,710
Default Re: Faulty Accel core PCIe repair in UK

Agreed, or reverb.com. With the average tech rate at $150-200 per hour, repairing doesn't make much sense unless you have a great bench tech in-house
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD 3 Core PCIe and 2 Accel Pcie cards JonGon Buy & Sell 0 04-05-2015 09:02 PM
Digidesign HD3 Accel PCIe Core + 2 accel cards & 192 w/8 channel d/a output card juneaudio Buy & Sell 3 02-25-2015 12:45 PM
FT: Accel PCIe For Core Accel PCIe acmost Buy & Sell 3 09-01-2012 03:38 PM
HD 3 Accel PCIe = 2 Accel Core + 1 HD Accel???? Eduardo Apolonia Pro Tools TDM Systems (Mac) 24 08-04-2007 02:20 PM
Runing Accel plugs on the "Accel PCIe core DaveSB Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-19-2005 10:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com