Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-14-2009, 05:20 PM
Sound Editing MunKee Sound Editing MunKee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles
Posts: 44
Default Grid Line Display in edit window - can't turn this off

I'm running pro tools LE 8.0.1 on Mac OS 10.5.8 and can't figure out how to shut of the grid lines in the edit window. Normally I just go to the Preferences>Display and the check box to turn this off doesn't exist in this version. I am also experiencing the same problem on my Vista based system with PT LE 8.0.1.

Does anybody else have the same problem as me? Has this option been moved to somewhere else in the application? Thanks in advance for help!!

-Matt
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2009, 05:34 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: Grid Line Display in edit window - can't turn this off

Have u just put it on min & secs & not bars & beats or slip mode & not grid mode?...
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2009, 06:15 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Grid Line Display in edit window - can't turn this off

Grid button



filosofem
Reply With Quote
  #4  
Old 10-15-2009, 12:02 PM
Sound Editing MunKee Sound Editing MunKee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles
Posts: 44
Default Re: Grid Line Display in edit window - can't turn this off

Thanks filosofem, that took care of it!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External Display for Mix/Edit window rakprachow Windows 2 10-26-2011 09:34 PM
Edit Window Display problem... Benjamino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-09-2010 11:03 AM
Midi edit window display ? Eddie K. wannabe MIDI 0 05-03-2003 07:58 PM
No Grid in Edit window problem using 001 reversestatic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-26-2003 06:15 PM
problem with edit window display spencer_davey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-04-2002 08:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com