Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-27-2011, 09:08 AM
PUMASALAD PUMASALAD is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: UK
Posts: 28
Default Inputs and Outputs

I seem to have all my ins and outs configured to my Saffire 56, but PT insists on putting 9-16 as stereos so that if I want to route something to ADAT 9 output it will only give me ADAT 9-10. ADATs 1-8 are fine giving both mono o/ps and stereo. What's going on? I can't find any way to change them.

Saffire 56 > Macally HD > iMac PT9.02
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inputs and Outputs wearetheniceguys.com Pro Tools 10 7 08-06-2013 10:26 PM
X-Mon Inputs-Outputs tico ICON & C|24 14 03-21-2013 06:19 AM
not getting all my inputs and outputs??? digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-04-2009 03:23 PM
can't use inputs 1 and 2 because same as outputs wigglemeister 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-08-2004 10:32 PM
how many inputs and outputs taiazeez Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-28-2002 02:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com