Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Storage Subsystems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2001, 02:17 PM
dlock dlock is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Wilmington, DE USA
Posts: 5
Default Use of Jaz drive with SysAxe card

I am currently running a system with (2) 442 interfaces, PT v 3.2, on a Centris 650.

The HDs connected to the SysAxe card funtion fine, but I can not get a Jaz drive to be recognized or mount.

When attaching the Jaz drive to the CPU scsi port, all functions OK.

I've checked IDs, tried FWB, Norton and Anubis with no luck. Again, the bus works fine except for the Jaz.

Does anyone have a suggestion?

------------------
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iomega Jaz and Sysaxe conflict temple12 Digidesign Hardware & Software 1 07-27-2001 08:15 AM
Using Jaz drive with Sysaxe card. dlock Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-14-2001 10:06 AM
Using Jaz drive with Sysaxe card. dlock Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-13-2001 07:29 AM
Use of Jaz drive with SysAxe card dlock Storage Subsystems 0 03-12-2001 10:37 AM
What Drive and SCSI Card To Buy? black magic Storage Subsystems 0 07-20-2000 12:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com