Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2012, 06:08 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,362
Default Anyone using Artist Mix units with Windows?

just wondering how well it works. Thinking of retiring my 003 for HD/Native, but I want a decent controller option.
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2012, 05:58 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,362
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

Anybody
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2012, 12:00 AM
bacchus40 bacchus40 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: CANADA, west coast
Posts: 481
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

not at this point... waiting till spring to purchase... but it is on my short list...
__________________
kickin' at the darkness 'till it bleeds daYlighT


Reply With Quote
  #4  
Old 12-05-2012, 07:39 AM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,974
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

I use the avid artist mix with windows 7 64 bit. It works great. Highly fecommended. If you can spring for a control, go for it too. Lots of functionality with both units together.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-05-2012, 12:39 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,362
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

Quote:
Originally Posted by Brandonx1 View Post
I use the avid artist mix with windows 7 64 bit. It works great. Highly fecommended. If you can spring for a control, go for it too. Lots of functionality with both units together.
Thanks for that Would love to get a couple more "thumbs up" before I pull the trigger Anyone else?
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #6  
Old 12-05-2012, 06:37 PM
bacchus40 bacchus40 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: CANADA, west coast
Posts: 481
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

if it helps that is the same response i came across back in the summer... only reason i didnt pull the trigger was cause i'm cheap... lol
__________________
kickin' at the darkness 'till it bleeds daYlighT


Reply With Quote
  #7  
Old 12-10-2012, 08:19 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,362
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

So there's only 1 person using Artist with Windows
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #8  
Old 12-10-2012, 08:37 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,519
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

I'm using mix on W7-64!

The only problem has been EuControl slowing a few things other than Pro Tools down so I removed it from the auto-start folder and now start it manually when I want it and exit it when I don't.

I don't think the motorized faders are worse than the most expensive although I'm not crazy about any compared to real non-motorized faders. Other non-motorized DAW controllers faders I've tried were even worse.
__________________
Bob's room 615 562-4346
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #9  
Old 12-10-2012, 12:14 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 272
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

I am on W7 64 bit with MC Control. Works well after some pains in the arse learning curves... Works great once I figured it out...
__________________
System: MacPro 5,1 MacOs 10.14.6 Mojave, RX-580

www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #10  
Old 12-10-2012, 12:33 PM
southboundloco's Avatar
southboundloco southboundloco is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Zealand
Posts: 356
Default Re: Anyone using Artist Mix units with Windows?

W7 64 here with Artist Mix my only problem is when I try saving layouts in EuControl once i click save EuControl just crash. Aside from that it works fine with ProTools... Oh and no Screen follows banking
__________________

Pro Tools 11.2
Pro Tools 10.3.9
REAPER

MPTK2
ProFire 2626
Benchmark DAC1
Neumann KH 120 A
Avid Artist Mix
ASUS Sabertooth Z77, Intel i7-3770K CPU OC'[email protected], 32 Gigs RAM
Mac OS X 10.9.3 Mavericks


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally, switch or router for multiples artist units ? (and which one to get ?) Loudyman Artist Series 4 03-25-2014 05:22 PM
windows start key artist macros eddie lamb Artist Series 2 10-28-2013 11:42 AM
Windows 7 drivers for artist series!!!!! dasindevin Artist Series 22 12-14-2012 04:02 PM
Using Windows? Artist Series seeming Disappointing djmichaelwenz Artist Series 2 10-11-2012 10:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com