Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-14-2023, 06:04 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 1,002
Default Lost Communications-Sync I/O

Hello! I’ve been having issues recently with my Sync I/O. I’m running PT HD 10.3.10. When I get this “lost communications” message I have to wait until Pro Tools unlocks itself. Then I check the Synchronization tab under Setup and see it shows the Sync I/O which is grayed out as well as the port selection which says “None”. If I quit/force quit Pro Tools and restart I can usually get it launched but the settings under the Synchronization tab are still the same.

Is there something I’m missing here to get this working properly again? For the time being I have reverted to having my two 192 I/Os as their own master.

Thanks in advance!
__________________
Armando
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
after 2021.6 i lost (Sync) Please help me abomeerza Pro Tools 0 07-03-2021 02:40 PM
Mbox Pro Communications Problem Calum M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-17-2010 07:34 AM
Lost communication with the SYNC box. Dr.mark Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-04-2008 04:19 AM
Mackie MCU and Communications Errors on PT 7.3.1 Stuart P. Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-20-2007 08:48 AM
Constant Loss of HUI Communications.... Rizman MIDI 3 11-26-2003 07:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com