Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2009, 03:07 PM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Digirack version for 7.4cs9?

Howdy,

Been having some intermittent audio playback problems for some time. A track will suddenly stop passing audio. It is random, and usually deactivating and reactivating a plug-in or bus will fix the issue.

Scott at Digi suggested we update to 7.4cs9, but that didn't solve it. I'm now making sure that all of our plug-ins are the correct version. According to the compato docs, 7.4cs9 on Intel Mac Pro requires Version 8 of most of the Digidesign plug-ins.

What I can't seem to find is the version of the DIGIRACK Plug-ins for 7.4cs9? And if it version 8, is there a stand-alone installer anywhere?

Thanks for your time,

Frank
Reply With Quote
  #2  
Old 08-27-2009, 04:33 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,677
Default Re: Digirack version for 7.4cs9?

Quote:
Originally Posted by spigots View Post
Howdy,

Been having some intermittent audio playback problems for some time. A track will suddenly stop passing audio. It is random, and usually deactivating and reactivating a plug-in or bus will fix the issue.

Scott at Digi suggested we update to 7.4cs9, but that didn't solve it. I'm now making sure that all of our plug-ins are the correct version. According to the compato docs, 7.4cs9 on Intel Mac Pro requires Version 8 of most of the Digidesign plug-ins.

What I can't seem to find is the version of the DIGIRACK Plug-ins for 7.4cs9? And if it version 8, is there a stand-alone installer anywhere?

Thanks for your time,

Frank
All digi-rack plugs are installed with main install or the cs update there's no separate installer.

More likely one of the optional Digi plugins or third party one's that need to be up dated.

Have you trashed the prefs yet?

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-27-2009, 04:47 PM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Re: Digirack version for 7.4cs9?

Thanks for the quick response!

That's what I thought...

Yep. Done all the usual troubleshooting. May need to do a reinstall now .
Or Upgrade $$$$

Frank
Reply With Quote
  #4  
Old 08-27-2009, 04:59 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,677
Default Re: Digirack version for 7.4cs9?

Quote:
Originally Posted by spigots View Post
Thanks for the quick response!

That's what I thought...

Yep. Done all the usual troubleshooting. May need to do a reinstall now .
Or Upgrade $$$$

Frank
Have you run digi-test?
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-28-2009, 11:18 AM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Re: Digirack version for 7.4cs9?

Yes we have, all the usual stuff. Nothing appears to be wrong.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-28-2009, 01:02 PM
studiojimi's Avatar
studiojimi studiojimi is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,115
Default Re: Digirack version for 7.4cs9?

Quote:
Originally Posted by spigots View Post
Howdy,

Been having some intermittent audio playback problems for some time. A track will suddenly stop passing audio. It is random, and usually deactivating and reactivating a plug-in or bus will fix the issue.

Scott at Digi suggested we update to 7.4cs9, but that didn't solve it. I'm now making sure that all of our plug-ins are the correct version. According to the compato docs, 7.4cs9 on Intel Mac Pro requires Version 8 of most of the Digidesign plug-ins.

What I can't seem to find is the version of the DIGIRACK Plug-ins for 7.4cs9? And if it version 8, is there a stand-alone installer anywhere?

Thanks for your time,

Frank
i can't update to cs9

as my magma doesn't seem to like it

and i did have that problem a few times of random audio tracks ceasing to work

including a group of drums on an aux as well

in the case of the disappearing bass last week

on cs5

i uninstantiated (control apple click) the plugs on the channel and it returned

wonder if this will help you

it's a real quirkie spontaneous thing when that happens

restart also fixed it
__________________
CAZADOR RECORDING
PT10.3.10/HD6/192w16in/MTN.LION OS 10.8.5 / Westmere MacPro 8 Core W/20gRAM MAGMA-PE6R4/TDM&RTAS/WAVES Platinum/UA/Eventide Plugs/I usually record at 88.2
With GOD as my partner. . . I need to make my plans LARGER.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where is 6.4cs9? hoodleehoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-10-2011 09:22 AM
3gb on LE7.4cs9 rhythmtechnologies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-01-2009 08:04 PM
PT6.4cs9, OSX 10.3.9 & 001? lamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-25-2006 04:50 PM
001...SP2...6.4cs9 ??? murph16 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-15-2005 10:37 PM
6.9 Digirack plugins - latest version ? scotsman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-12-2005 05:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com