Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-20-2015, 07:57 PM
Archalen Archalen is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Charlotte, United States
Posts: 14
Default Monitor not outputting sound with MBOX Pro

Hello,

I will give some bare details to see if anybody has any off the cuff ideas and can give more details about the rig if this seems to be a more detailed issue.

I am running through an Asus Win 8.1 desktop with Pro Tools 11 and Mbox Pro. I am using a Yahama MO8 keyboard and have gotten the MIDI (virtual instrument) working where I can hear through headphones connected to the Mbox.

However, I just bought a PreSonus Eris E5 monitor and hooked it up via 1/4" to the first line output on the Mbox PRO. I can still hear the output through the headphones but the monitor is not giving any sound. It is turned on and I went through the Mbox Pro driver setup and can't find anything wrong. The correct output (Main L/R Analog 1-2) is selected as the output.

I also plugged the monitor directly to the keyboard and it is working, so it's not the cable or the monitor itself.

I have a feeling I'm missing something simple from being a noob.

Thanks for any feedback!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(mbox pro 2) no monitor sound coming out , while recording or anything period JuiccMajor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-10-2012 01:34 AM
MBox 2 Pro NOT Outputting Audio, please help! tsandler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 07-11-2010 01:51 PM
Fast Track Pro Outputting Mic input to Monitor, but Pro Tools 8 shows no mic signal changa86 Pro Tools M-Powered (Mac) 3 12-18-2009 10:06 PM
Mbox2 Pro stop outputting sound with Macbook Pro Dual0568 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-16-2008 05:24 PM
No monitor/headphone sound from Mbox 2 Pro Welby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-17-2006 10:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com