Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2021, 03:00 PM
JoeTools1963 JoeTools1963 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: Halifax Nova Scotia
Posts: 13
Default Moving From PT 10 to 12 With Questions

Hi there

I am moving from ProTools 10 two ProTools 12. I am on a 5,1 Mac Pro. I am currently running ProTools 10 Accel. With 192 and Sync I/O. These are the silver units with blue ends.

Will I have to change my hardware internally and externally?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2021, 03:51 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,120
Default Re: Moving From PT 10 to 12 With Questions

You need to change almost everything. Last version of HD cards support is 10.3.10

So either you swap your HD cards to HDX (blue digidesign interfaces are compatible) or HDN card (discontinued and hard to find), or a 3rd party DigiLink system, but HD cards will not work with PT 11.0.0 and later.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2021, 04:01 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,159
Default Re: Moving From PT 10 to 12 With Questions

What he said^^^ I would be on the lookout for a used HDN card(several on eBay today) and don't make any change until you get one The 192 will work fine(using one here with the current version of PT on the HDN card). Can't speak for the Sync IO(and not sure if it has a purpose now).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving from PT10 to 11: three questions Zakazastar Pro Tools 11 15 10-13-2014 07:35 AM
Thinking of moving to Pro Tools. I have Questions.. TheEdster75 Windows 5 04-17-2012 10:06 PM
Moving from Windows PT|HD to Macpro PT|HD some questions.. Echo studios Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 08-20-2009 12:28 PM
3 questions as I'm moving up to a 002 Stoneroses63 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-09-2006 12:31 PM
Moving from Mix to 002 Questions.. tomhartman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-23-2005 11:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com