Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2010, 10:54 AM
j4callen j4callen is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlando, FL
Posts: 54
Default "Created with an older version of Pro Tools"

Hey Guys,

Got this message on a session I'm working on, but it makes no sense. PT has not been updated and I was working on the same session a few hours ago. Nothing has changed in my system whatsoever.

Every other session I've tried has open without incident.

Ideas?

~ Jon
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2010, 10:57 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,382
Default Re: "Created with an older version of Pro Tools"

Go to a earlier auto back up of the session and see if that opens.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2010, 11:16 AM
j4callen j4callen is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlando, FL
Posts: 54
Default Re: "Created with an older version of Pro Tools"

I did that right after posting, haha. Totally worked. PT sure seems to corrupt sessions often. Have you noticed this in other DAWs you've worked with?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2010, 11:30 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,382
Default Re: "Created with an older version of Pro Tools"

Quote:
Originally Posted by j4callen View Post
I did that right after posting, haha. Totally worked. PT sure seems to corrupt sessions often. Have you noticed this in other DAWs you've worked with?
In a word, yes.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2010, 12:47 PM
j4callen j4callen is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlando, FL
Posts: 54
Default Re: "Created with an older version of Pro Tools"

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
In a word, yes.
Haha, fair enough!
Reply With Quote
  #6  
Old 04-13-2015, 08:37 AM
djfingersflores djfingersflores is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: fresno
Posts: 1
Default Re: "Created with an older version of Pro Tools"

i got the same error, "can not open document because it was made with an older version of pro tools".. It wont let me do anything with this session.. any suggestions? This is the second time this happened....please help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"The Document could not be opened because it was created with an older version of Pro eredman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 20 04-16-2013 11:06 AM
Cannot open session in Mpowered7.3 (created in 7.3 but gives "older version" error) Krizaps Pro Tools M-Powered (Mac) 3 02-18-2011 12:31 AM
"Older Version of Pro Tools" lie! BoFromUnrivaled Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-19-2010 04:10 PM
PTS 8 "created with a newer version" BigEvil Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-28-2009 08:32 PM
Can't open "session created on older version" - but it wasn't! BookSix Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-04-2009 07:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com