Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2003, 03:44 PM
Markk Markk is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: New York
Posts: 410
Default DUY Analog Bundle 3.1 - Doesn\'t Work

Did anyone else upgrade their DUY Analog bundle under OSX HD. Now neither plug works and I get an error saying that I do not have enough DSP - even though I am running HD 3.

The DUY site is down and I haven't heard a response.

Any help will be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2003, 07:33 PM
shanew shanew is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Nashville, TN
Posts: 93
Default Re: DUY Analog Bundle 3.1 - Doesn\'t Work

I've been trying to contact someone at DUY for three days to get an upgrade on my Global Bundle to current HD and OSX versions and have had no reply. Something must be up in Barcelona.
__________________
HD Native,2 Lynx Aurora 16, Lucid GenX 96, Westmere 8 Core, 32Gig RAM, OSX 10.8.5, ProTools HD 12.5
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2003, 04:33 PM
waves3 waves3 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: fairfax, va, USA
Posts: 124
Default Re: DUY Analog Bundle 3.1 - Doesn\'t Work

I've been trying to upgrade my 2.0 plugs to 3.1 for two days. They uploaded the authorisations to my ilok account, but for some reason when I try to transfer the "assets" I get Your ilok is either not registered or it is not inserted into a USB port , or your not wearing the right color shirt for this day of the week! F******!
I've spent a LOT of time trying to figure out the problem. Apparently everytime I register the "ilok" PACE sees a different serial# and then shows a "new ilok as having been registed. Get this, when I go to identify this ilok, isays it can't because it is not registered! So I register it again, and again and again............It's a mess.It does however show all the authorisations on the ilok, but at the end of the registration process I get a -20501 error.I called PACE and they say they have never seen anything like this and are looking into it
Anyway, in the mean time wondering if you guys got the 3.1's to work and if you were able to download them from the DUY site, the OSX download area says it is offline I emailed them - no responce. Xavier usually responds to email obviously something is wrong. (does this happen often?)
Thanks,
David
Reply With Quote
  #4  
Old 10-25-2003, 02:42 AM
PastaViking II PastaViking II is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: next door...
Posts: 750
Default Don\'t Panic!

Remember the Hitchhikers Guide to The Galaxy...

First, the most important thing is that the authorizations have been deposited on your account. That's your money!
Secondly, iLoks have been known to be tricky buggers and the iLok cgi scripts that transfer the authorizations don't work on all systems so:

Try to install it on another computer putting the iLok in the other system. If it's an OSX machine make sure MS IE is the default browser and follow the onscreen instructions. Don't worry, you won't loose your auth's! The iLok account is only affected when a succesful transfer to the iLok has taken place. So keep trying and if that doesn't work - buy a new iLok and try again. It's a drag with multiple iLoks but with the fickle nature of these beasts having your four figure investment spread out over a few of these plastic things might not be such a bad idea after all.

If things still don't work - then you have a problem. But I hope the above will work for you...
Reply With Quote
  #5  
Old 10-25-2003, 09:28 PM
waves3 waves3 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: fairfax, va, USA
Posts: 124
Default Re: Don\'t Panic!

I'm trying not to panic-thanks.
You are right, at least the authorizations are there, now if I could get the 3.1 updates:)

'Try to install it on another computer putting the iLok in the other system. If it's an OSX machine make sure MS IE is the default browser and follow the onscreen instructions. Don't worry, you won't loose your auth's! The iLok account is only affected when a succesful transfer to the iLok has taken place.'
I've done every thing you suggest- to no avail.

The latest , after going back and forth with PACE via email and phone is that the ilok must be defective. At their expense (and mine of course) they want me to fedex the ilok to them via priority mail where upon they will then send me a new one. ( in all honesty they have been helpful, so far) They claim they will be able to send the new one out the same day that they receive mine. I am pretty nervous about sending this thing through the mail, with it's 27 authorizations on it. They do however have a record of them in my ilok account, so I guess I'll just have to keep my fingers crossed. (Gotta luv the ilok)
The DUY OSX upgrade page is still down..seems like quite a long siesta. They don't answer my emails either.
Thanks for the help,
David
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DUY Analog Bundle TDM Dominique Brethes RTAS & TDM Plug-ins 5 04-30-2013 03:03 AM
pultec bundle V4 won`t work with mix 6.4.1 need help musicmixer04 Pro Tools TDM Systems (Win) 4 12-04-2010 06:58 AM
Waves Bundle: Does it work with LE? Neruk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 08-10-2006 05:20 PM
DUY Analog Bundle still not sharing DSP? kirkgale Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-25-2003 10:45 AM
Duy Analog TDM Bundle Bo Walker Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-11-2002 04:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com