Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2005, 03:22 PM
dazeaway dazeaway is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Nanaimo, BC
Posts: 15
Default Mbox and ProTools LE 7 Sound Cards

I just purchased my first MBox and the accompanying Protools software...as well as a brand new computer that is more than compatible with the Protools software.........and I was wondering:
What is the best sound card to use with protools and MBox? I'm not looking to spend a fortune, but I still want a card that is gonna do the job and do it well.

Thanks,

Dazeaway...newest user to date!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2005, 03:29 PM
funkyghoul funkyghoul is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 233
Default Re: Mbox and ProTools LE 7 Sound Cards

uh...the Mbox is your soundcard.
__________________
DIGI002
MSI K8N nForce3 25Ogb
Athlon 3200+ (1Mb L2)
1 Gig PC2700 Corsair Memory
120 gig Ext USB 2.0
32+14 DaveC PT 6.9
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2005, 05:34 PM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Mbox and ProTools LE 7 Sound Cards

For the system beeps and bings, I'd use whatever soundcard is probably on the motherboard. For ProTools, the Mbox is all you need.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCIe cards not being recognized in my MAC PRO ProTools not launching with cards in phatbeatstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-15-2011 11:35 PM
ProTools 9 and sound cards GrievousAngel Windows 2 04-06-2011 03:09 PM
Help. No sound coming out protools LE 8.0 and mbox 2 llubell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-19-2010 10:24 PM
No sound from Protools 8 with MBox 2 mlomenzo Pro Tools TDM Systems (Win) 1 04-14-2010 05:07 PM
Non-Protools sound through MBox 2 Pro joshkross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-10-2009 05:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com