Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2012, 07:30 AM
timcrow420 timcrow420 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Hurricane Utah
Posts: 77
Default Using 2 m-audio devices for pro tools? Possible?

I have the fast track pro interface, pro tools only opens if I have the fast track plugged into my USB cable (im sure you already know this)

my question is Ive been looking into getting a midi controller, however that wont plug into my fast track so I would have to plug it in my 2nd USB port. Will I run into any issues taking up 2 usb imports for Pro Tools SE? Or do I have to have one thing plugged in at a time and switch them in and out?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2012, 12:43 AM
Routingwithin Routingwithin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Cape Town
Posts: 27
Default Re: Using 2 m-audio devices for pro tools? Possible?

If you want to use a Midi controller ( say like a Midi keyboard ) with your fast track- then yes you can plug both devices into USB.

But you have to set it as your midi controller- in SE. After it is plugged in..
just to let pro tools know there is a midi controller it can use.

Under Preferences there will be a section where you can assign your midi controller
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 with 2 audio devices guitarbin Pro Tools 10 2 03-24-2013 09:16 PM
audio devices and core audio keeps resetting! sammyd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-11-2005 10:51 AM
what other M-Audio Devices? CharlesL Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-07-2005 06:01 PM
Help with Audio Devices yanskii 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 10-21-2003 02:40 PM
Help - Audio Devices yanskii General Discussion 0 10-20-2003 02:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com