Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2012, 09:33 AM
Bad Vibe Studios Bad Vibe Studios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Castroville tx
Posts: 40
Default white static noise when recording stoped in 10.2

Has any been experiencing any white noise or noise issues when recording a track then stoping it. Looking at the wave it looks like a square wave. I'm on a mac pro 16 gigs, 003, all internal drives. Wd black series with plenty of space and a raptor with min space. It happens randomly. I've done all the trashing pref. I did the uninstall of all previous versions and did a clean install of 10.2. And my mac is optimized to run only protools. It's never been connected to the internet. All updates for plugins are up to date. Any suggestions would be much appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2012, 06:14 PM
drguitar drguitar is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Los Angeles
Posts: 627
Default Re: white static noise when recording stoped in 10.2

I saw this exactly same thing when tracking on an HDX System using 10.1, but haven't tried it at the same studio on 10.2
I thought 10.2 might have fixed this but I guess not.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2012, 08:07 AM
Bad Vibe Studios Bad Vibe Studios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Castroville tx
Posts: 40
Default Re: white static noise when recording stoped in 10.2

Thanks for responding drguitar. If anyone has been experiencing this issue, please let me know of a fix. P.s. I'm on 10.2 native, 003 factory plus, snow leopard 10.6.8
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2012, 09:34 AM
B Stewart B Stewart is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Lehi, UT, USA
Posts: 37
Default Re: white static noise when recording stoped in 10.2

I have been having a similar problem with PT 10.2 HD. A project that we started back on 10.0 and now working on again has an issue where the AAF/OMF files have to redraw upon reopening the session which usually fails about half way through. The unredrawn media plays back as static noise. I open the latest timed backup session and it and the media is fine until I close and reopen the session. It then redraws and much of the AAF/OMF media is static noise. I have tried building a new session and then importing the tracks but the same issue comes back.
__________________
B Stewart @ The Stewdio, LLC
Pro Tools Ultimate HDX 2019.12 w/HD I/O's and HD Sync
24 Fader D-Command ES
Mac 3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5
32 GB 1866 MHz DDR3 Memory
OS 10.14.6
Soundminer, Izotope RX7, NUGEN Loudness Bundle, Waves Platinum, Restoration, and Surround bundles
Source-Connect, ISDN, Pitch Doctor, Pitch N' Time, etc.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-30-2012, 11:11 AM
jmp72 jmp72 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
Default Re: white static noise when recording stoped in 10.2

same bug here on 10.2... MBP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
static white noise Rawer macOS 15 03-31-2013 02:16 PM
static/white noise when recording and when playing back bassplaya13 Pro Tools SE and Essential (Win) 8 04-18-2011 08:10 AM
Static noise (aka White noise ) During playback. =/ PoPimp3069 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 03-23-2010 05:06 PM
Static/White Noise Neodustin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-06-2006 05:21 PM
LE 6.2.3 Static Or White Noise During Playback!! Sicks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 05-15-2004 08:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com