Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2011, 09:10 AM
SBMusicAndPost SBMusicAndPost is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
Default Loss of Control

Anyone seen this yet?

10.6.6 PT HD 8.1 and 8.0.5

Recording or playing back in new or pre existing sessions and upon hitting STOP an assertion error occurs. After clicking OK the transport continues to roll. You can not Command . or stop using the keyboard or software transport controls. Zoom functions and mouse till work but no transport control works. Only option is to force quit or close the session and restart.

Creating a new user account seems to make the problem go away but Im looking for an explanation or solution. This is happening on two different machines... thinking about a clean install of the OS and reinstalling EVERYTHING.

Steve
Hyperbolic Audio, NYC
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2011, 11:25 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,677
Default Re: Loss of Control

Quote:
Originally Posted by SBMusicAndPost View Post
This is happening on two different machines... thinking about a clean install of the OS and reinstalling EVERYTHING.

Steve
Hyperbolic Audio, NYC
Hi,

Happening on 2 machines is strange! As i suspect its most likely caused by an out of date plugin or possibly a connected hard drive with issues? have you got any firewire or USB drives connected? maybe try un-mounting them and see if it still happens. but an out of date or incompatible plugin is the most likely cause. so go through your plugin and check them all. they don't have to be in the session? just in the plugins folder to cause issues.



Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-06-2011, 11:58 PM
loopzilla2 loopzilla2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: NY,NY
Posts: 114
Default Re: Loss of Control

Same thing here.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control 24 loss of Faders "possible power supply problem"? Kevin101 ICON & C|24 3 07-15-2020 04:10 PM
Sad about loss of Pro Control in PT11 Ru_C Pro Tools 11 37 04-17-2013 04:18 PM
MC Control & PT 9.0.2 Connectivity Loss boomspot Artist Series 0 05-31-2011 08:01 PM
Freezes - Turns white - Loss of control 7.1 LE Mbox 1 *DELETED* Andy Gerome 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-12-2008 02:10 PM
Loss of Midi Pre Control roberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-05-2008 03:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com