Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2010, 11:49 AM
Carl Sealove Carl Sealove is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 92
Default Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

This one is truly necessary!!
Please let us have the ability to change scrolling options without having to stop the transport.
__________________
Sealove
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2010, 12:29 PM
TimNielsen TimNielsen is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Bay Area, CA
Posts: 1,198
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

+1, ridiculous that this can't easily be achieved.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2010, 01:11 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,852
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

This would be great.
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2010, 01:59 PM
Vedat's Avatar
Vedat Vedat is offline
Quiet Art Ltd.
 
Join Date: Aug 1999
Location: Auckland, NZ
Posts: 946
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

I have been aching for this for years.
__________________
Vedat

WaveRider + Defaulter (now with LKFS)
QuietArt.co.nz

Catchin' SYNC app
Reply With Quote
  #5  
Old 03-07-2010, 02:10 PM
m4tune m4tune is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Austria
Posts: 172
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

+1
would be nice, too!
__________________
Mac Pro 5,1 12 Core 3,46 GHz MacOs 10.15.7 (Catalina/Dosdude), 64GB Ram, Angelbird Wings x2, PT HDX, HD I/O, 2x 192i/o, 1x Digi Pre, 1x Red8Pre 2x Avid S1. Artist Transport, PT2021.6

http://www.4tune.at
Reply With Quote
  #6  
Old 03-07-2010, 02:18 PM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,287
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

Me Too. Let me turn it off when clients bring it in and on when I need it - WITHOUT hitting stop. It would be freaking amazing if you could do whatever, whenever, without disrupting playback :)
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #7  
Old 03-07-2010, 02:18 PM
Mason00 Mason00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Toronto
Posts: 645
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=245003

+1 I made this same request back in April 2009. Hopefully AVID can listen & react NOW.
__________________
(PT12.4- Win7Pro - mboxpro3 -Axiom25- Maschine)

Reply With Quote
  #8  
Old 03-08-2010, 03:33 AM
LanceK LanceK is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 226
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

+1
Reply With Quote
  #9  
Old 03-08-2010, 04:35 AM
suicune suicune is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wolverhampton, UK
Posts: 896
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

+1

After many years I finally got used to the fact you couldn't do this in the edit window, I just turn it off and scroll manually. But now being unable to do it in the new MIDI editor also I'm annoyed by it all over again!
__________________
M2 Studios
Wolverhampton, UK
http://www.madhat.co.uk
Reply With Quote
  #10  
Old 03-08-2010, 05:25 AM
Jon_Atkinson Jon_Atkinson is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: London
Posts: 852
Default Re: Feature Request: Change Scroll Options Without Stopping

+1

Preferably with a keyboard shortcut too...!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feature Request: Buffer Change or Plugin Inactive on Record kafka Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-30-2007 03:49 PM
Scroll Options JHJ Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-28-2006 04:04 AM
scroll options and .... john1192 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-19-2005 02:59 PM
Feature request - window scroll postion jimlongo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-07-2004 08:08 PM
new program change feature request !! sandman MIDI 0 04-15-2001 03:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com