Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-05-2006, 06:53 PM
granduch granduch is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default LE 6.4 constantly crashing, please help!

I'm running:
Mac OS X 10.3.9, Pro Tools LE 6.4, Mbox, 1Gig Titanium laptop.
Problem:
Pro Tools crashes upon every startup. It worked fine for months, but all fell apart after I downloaded a security update from Apple.
Tried:
Re-install program - no improvement. Delete all preferences - no improvement.
Digidesign suggests I downgrade to OS 10.3.8. I haven't a clue how this can be done. And I don't see how this could help, as things were working great for months on 10.3.9.

I would so appreciate some help.
Thank you!
Greg
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2006, 07:04 PM
M.Brane M.Brane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: 1hr N/W of LA LA land
Posts: 1,999
Default Re: LE 6.4 constantly crashing, please help!

Quote:

Pro Tools crashes upon every startup. It worked fine for months, but all fell apart after I downloaded a security update from Apple.
That'll learn ya' about installing stuff without a current backup.

Seriously I always backup my system drive before installing anything.

Obviously there's something in that SU that doesn't play nice with 6.4. I assume that you repaired permissions after the update.

If you don't have a recent backup of your system drive you'll likely need to do a complete reinstall. Don't forget that QT 7 is not good with Panther so stick with 6.5.2.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2006, 07:08 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: LE 6.4 constantly crashing, please help!

Yeah, I'd start with the Quicktime version check, if you installed QT7 via software update, that's probably the culprit, but using Apple's installer to revert to 6.5.2 hasn't always worked for folks here.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.3.7 crashing CONSTANTLY! LSD-Studio macOS 6 11-30-2013 12:56 PM
Pro Tools 10 constantly crashing Scott Swallow Pro Tools 10 5 10-15-2012 10:29 AM
LE 7.4 crashing constantly, especially during bounce clingerpratt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-21-2011 09:19 AM
Crashing constantly in 6.9.....Help! Sty1es Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-08-2005 10:47 AM
HELP ME! 6.0 Crashing Constantly tactics008 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-28-2003 01:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com