Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2008, 10:47 PM
crsuribe crsuribe is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 16
Default Mbox 2 Micro doesn't appear in audio devices list on vista.



It is connected and working (I'm running PT atm) so I don't know why it isn't there.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2008, 08:08 AM
crsuribe crsuribe is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 16
Default Re: Mbox 2 Micro doesn't appear in audio devices list on vista.

Help please... I really wanna use it to play music and stuff too.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2008, 08:18 AM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Mbox 2 Micro doesn't appear in audio devices list on vista.

There is no Wave driver for Vista yet....
See this thread from a few days ago with comments from Digidesign:
wavedriver
Reply With Quote
  #4  
Old 12-14-2008, 04:15 PM
crsuribe crsuribe is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 16
Default Re: Mbox 2 Micro doesn't appear in audio devices list on vista.

Thank you very much, sir.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools LE 8 with MBox 2 Micro = no audio playback mrmao 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-04-2013 05:46 AM
MBox 3 Pro and Win7 Audio Devices Zarabozo Windows 2 10-25-2012 07:36 PM
MBox Micro vs onboard audio. sunburst79 General Discussion 3 12-06-2010 02:02 PM
Mbox Micro Audio output problems Jeff W. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-03-2010 03:12 AM
Mbox 2 /PT LE 7 not showing up in audio devices tkrinor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-01-2006 09:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com