Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-19-2006, 11:23 AM
xes xes is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 22
Default Fxpansion not responding on PT

Im wondering if anybody can help, Ive recently got fxpansion vst to rtas adapter to use on PT MP 7.1 and it doesnt seem to be working.Ive wrapped all my Vst plugins with no problems but when I open pro tools nothing is showing up, just my usual plugins.Has anyone had the same problems and if so can u help
Thanx,

XeS
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2006, 01:13 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Fxpansion not responding on PT

Which version of the adapter did you purchase? Only 2.0 and higher works with PT 7.x

Which specific plugins? Are you looking on the right menu in the plugin dropdown?
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2006, 05:11 PM
abre abre is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Republic of Trinidad and Tobago
Posts: 438
Default Re: Fxpansion not responding on PT

I had that same issue. I had 2.1 installed, it wrapped the plugins but they failed to show up in PT. I installed 2.0 and it is working great.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-20-2006, 12:00 AM
fizzler fizzler is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Vienna
Posts: 76
Default Re: Fxpansion not responding on PT

you have to install the "Redistributable Microsoft Runtime (system support files) V. 2.1" as well - can be found in the download section of fxpansion.

good luck,
fizzler
__________________
Mac Pro 2.66 Ghz 4-core "Nehalem", 6GB
OS X 10.6.4
Metric Halo ULN-2, UAD-2 Duo
Pro Tools 9, Logic Pro 9, Live 8, Cubase 5
Reply With Quote
  #5  
Old 10-20-2006, 09:17 AM
abre abre is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Republic of Trinidad and Tobago
Posts: 438
Default Re: Fxpansion not responding on PT

That download did not solve my problem. The installation of 2.0 did.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-20-2006, 10:43 AM
xes xes is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 22
Default Re: Fxpansion not responding on PT

Its 2.1 I ve got, so I need to now purchase 2.0 ????
Reply With Quote
  #7  
Old 10-20-2006, 10:58 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Fxpansion not responding on PT

You don't have to purchase older versions. You either have to download and install the 2.0, or install the "Redistributable Microsoft Runtime (system support files) V. 2.1" as mentioned.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #8  
Old 10-22-2006, 08:37 AM
abre abre is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Republic of Trinidad and Tobago
Posts: 438
Default Re: Fxpansion not responding on PT

Go back to 2.0. It would be free once you are a registered user. I am still wondering why 2.1 did not work for me even with the redistributable installed. Maybe there is a mixup and it should only be installed on intel Macs.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fxpansion. Now Nothing Bennyscool Pro Tools 10 6 02-28-2014 01:11 PM
fxpansion BFD kit????? redchair Tips & Tricks 4 12-31-2005 05:56 PM
Help OSX 10.3.9 PT LE 6.4 and fxpansion BFD lambro3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-19-2005 09:31 PM
FXpansion BFD Norm Alise 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-01-2005 10:29 PM
FXPansion Help fredsparky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 02-04-2004 10:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com