Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2007, 09:06 PM
Rondomidi Rondomidi is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Protools 7.1 and Waves 5.0

Just got a 002 for Christmas running Protools 6.9 and OS 10.3.8.
I am using Waves Gold 5.0 and wanted to know if this version of Waves will work with Protools 7.1
and OS 10.4 if I update or do I have to get an update from Waves.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2007, 09:19 PM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: Protools 7.1 and Waves 5.0

Hi,

Yes, I am running the current version of the Musician's Toolkit I with 7.3.1cs2 and 10.4.8.
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2007, 09:46 PM
Rondomidi Rondomidi is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Re: Protools 7.1 and Waves 5.0

Park,
Thanks for the reply.
Are you running Waves Gold version 5.0 with your setup?
Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 03-27-2007, 09:49 AM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: Protools 7.1 and Waves 5.0

No, just the Musician's bundle.
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-27-2007, 10:47 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: Protools 7.1 and Waves 5.0

You need to be running Waves 5.2.1 or higher for compatibility with Pro Tools 7.x.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2007, 11:19 AM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: Protools 7.1 and Waves 5.0

Waves Support Intel-based Mac
Waves is pleased to announce Intel-based Mac support for our entire product line.
Supported Hosts: Logic 7.2, PT LE 7.1.1, PT M-Powered 7.1.1, and PT TDM 7.2 or higher.
This new update is free of charge for Waves V5 users covered by the Waves Update Plan.

Waves compatibility grid:

http://www.wavesupport.net/Objects/I...mac_chart.html
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools HD 9 on Windows 64-bit, Waves 64-bit? The_Shoegazer Windows 2 03-03-2011 12:27 AM
Waves 7 with Protools 7.1 Reb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2009 06:23 AM
Protools ask for waves folder kazoo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-20-2008 09:31 AM
protools 6.9 / waves 4 question. gomi Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-18-2005 03:01 PM
OS X/Protools 6.01/Waves 4.0 not finding Waves Plug-Ins flashbak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 08-11-2003 08:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com