Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 04-18-2024, 04:43 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,260
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Double-checked and did a computer restart. Still doesn't work.
Eric, are you running with the multi-MOM setup?
Maybe that's the difference as I am running with the multi-mom setup (n ethernet adapters gives n MOM units.)

The only thing that is broken about the dial on the StreamDeck Plus is the mute function. All other dial functions work.

(I have a regular-sized StreamDeck with the mute/cut mapped to a button and the Eucon Dock monitor control so I have multiple places to mute from so this isn't "impacting" me other than my usual move is to cut from pushing the dial on the StreamDeck Plus. But thought Luke and anyone else might want to know.)
__________________
Pro Tools Ult 2024.6, HDX 2, MTRX/SPQ, RME BBF Pro + MADIface ProS1 x 2, Fire Max11 x 2, Dock, iPad Air5 Mac Mini 14,12, 12 core, macOS 13.6.7RAM 32GB, SSD 4TB, GPU 19 coreQNAP TVS-872XT 148TB TB3
Reply With Quote
  #52  
Old 04-18-2024, 10:34 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,260
Default Re: StreamDeck integration with DADman

I've figured out some of what's happened.
The EnablePluginRouter does not bring back multiple MOMs in the Device List now. It's just one though StreamDeck still shows the options of all the virtual MOMs.

I tried re-writing the EnablePluginRouter but it changed nothing.
This is how it is now.

StreamDeck:



You can see the multiple virtual MOMs (4) created here.

But DADman now is just:



where only 1 is visible. Prior to this latest StreamDeck, all 4 showed up.

I have a feeling if I go back to one MOM, the Cut/Mute functionality would return.
__________________
Pro Tools Ult 2024.6, HDX 2, MTRX/SPQ, RME BBF Pro + MADIface ProS1 x 2, Fire Max11 x 2, Dock, iPad Air5 Mac Mini 14,12, 12 core, macOS 13.6.7RAM 32GB, SSD 4TB, GPU 19 coreQNAP TVS-872XT 148TB TB3
Reply With Quote
  #53  
Old 04-24-2024, 09:05 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 1,246
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Quote:
Originally Posted by LukeHoward View Post
Thanks the reports, folks, I'll take a look today hopefully.
Apologies for the delayed response on this, I've been busy with a newborn and also another audio control project (details of which I hope to share towards the end of the year).

Anyway, this issue is fixed in build 126, downloadable from the usual place (URL is in the original post).
__________________
https://lukehoward.com/
Reply With Quote
  #54  
Old 04-24-2024, 09:06 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 1,246
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Quote:
Originally Posted by BScout View Post
The only thing that is broken about the dial on the StreamDeck Plus is the mute function. All other dial functions work.
Elgato changed the interface in StreamDeck 6.6. I've fixed the plugin, it should in theory still also work with versions prior to 6.6, but I haven't tested it.
__________________
https://lukehoward.com/
Reply With Quote
  #55  
Old 04-24-2024, 09:17 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,260
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Quote:
Originally Posted by LukeHoward View Post
Apologies for the delayed response on this, I've been busy with a newborn and also another audio control project (details of which I hope to share towards the end of the year).

Anyway, this issue is fixed in build 126, downloadable from the usual place (URL is in the original post).
Thanks, Luke. (and congratulations!)
__________________
Pro Tools Ult 2024.6, HDX 2, MTRX/SPQ, RME BBF Pro + MADIface ProS1 x 2, Fire Max11 x 2, Dock, iPad Air5 Mac Mini 14,12, 12 core, macOS 13.6.7RAM 32GB, SSD 4TB, GPU 19 coreQNAP TVS-872XT 148TB TB3
Reply With Quote
  #56  
Old 05-08-2024, 06:33 PM
GryphonGuy GryphonGuy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Hunter Valley
Posts: 1
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Now that StreamDeck runs on Windows, does this plug-in work on a Windows based StreamDeck+, for example?
Reply With Quote
  #57  
Old 05-29-2024, 05:42 PM
off the wall's Avatar
off the wall off the wall is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: NYC-NJ
Posts: 666
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Quote:
Originally Posted by LukeHoward View Post
Elgato changed the interface in StreamDeck 6.6. I've fixed the plugin, it should in theory still also work with versions prior to 6.6, but I haven't tested it.
Thanks! I just noticed this today and your fix worked for me.
__________________
offthewallproductions
Mac Pro 5,1 3.46 Ghz 12 core, Open Core 1.0.0, Radeon RX580 GPU, GC-TITAN RIDGE TB3 PCIe card, M.2 NVMe SSD boot drive on PCIe card, 48GB RAM, macOS 12.7.5
Pro Tools Ultimate 2024.3.1/HD Driver 2023.3 HDX, UA Octo PCIe card in external TB3 chassis, MTRX Studio I/O, C|24 control surface.
Genelec 1031AP/7070A 5.1 monitoring.
Reply With Quote
  #58  
Old Yesterday, 03:09 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 1,246
Default Re: StreamDeck integration with DADman

Quote:
Originally Posted by GryphonGuy View Post
Now that StreamDeck runs on Windows, does this plug-in work on a Windows based StreamDeck+, for example?
Haven't ported to Windows, it could be done in theory but I don't have the time unfortunately.
__________________
https://lukehoward.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DADman question... JR Fountain Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 05-07-2021 04:58 PM
DADMan outputs Goombot Pro Tools 7 04-22-2021 08:27 PM
DADMan 2.1 routing out of Mac Goombot Pro Tools 2020 3 10-21-2020 08:08 AM
DADman disconnects pkingduk Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12 07-26-2020 04:22 AM
DADMan goes wonky Jared_TL Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 5 12-29-2019 01:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com