Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2009, 05:57 AM
fransmo fransmo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 66
Default PT 8 startup problems

1. How can I have groups deactivated when opening PT? Evrytime I open up PT I have to manually deactivate the group function to be able to adjust one slider without all the others following. Clumsy and irritating. Is there anyway to avoid this?

2. I also have to manually deactivate "digitranslator" loading during the load process. Can I get rid of this?

There you are, two small but silly things!
/fransmo
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2009, 03:04 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: PT 8 startup problems

Shift+Command+G = Suspend all Groups.

You can find many more keyboard shortcuts in the Keyboard Shortcuts Guide under the Help menu in Pro Tools.

Quote:
2. I also have to manually deactivate "digitranslator" loading during the load process. Can I get rid of this?
Remove the OMF.dll from your Pro Tools folder.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems on startup Spydogen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-20-2007 01:14 PM
StartUp Problems MusSickIzLife 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-27-2004 08:02 PM
002 startup problems svenu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-21-2002 10:05 AM
G4 733 / OS 9.2.1 startup problems!!!!!!! electroluky Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 03-21-2002 12:14 AM
startup problems dans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-06-1999 07:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com