Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-01-2002, 11:34 PM
ManhtnProjct ManhtnProjct is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Bklyn, NY, USA
Posts: 179
Default EXTERNAL WORD CLOCK TO 96 or 192 I/O

If I wanted to use a house clock as the master in a PT HD rig (96 or 192 I/O) would the house need to output 96 - 192 clock?? From some of the posts here on the DUC, It sounds like I could use 48k clock even if I was tracking to 96k - 192k. Is this correct?? Please dont kill me on this one. I know it sounds sketchy but I had to ask.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2002, 11:53 PM
D Clementson D Clementson is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Daly City, CA USA
Posts: 148
Default Re: EXTERNAL WORD CLOCK TO 96 or 192 I/O

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:<HR>Originally posted by ManhtnProjct:
If I wanted to use a house clock as the master in a PT HD rig (96 or 192 I/O) would the house need to output 96 - 192 clock?? From some of the posts here on the DUC, It sounds like I could use 48k clock even if I was tracking to 96k - 192k. Is this correct?? Please dont kill me on this one. I know it sounds sketchy but I had to ask.<HR></BLOCKQUOTE>


Yes, you can use a 48k external clock even if you're tracking at 96 or 192.

DC
__________________
Dave Clementson
Digidesign Engineering
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External word clock source for 192? jrmintz Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-08-2010 08:35 PM
Digi 003 External Word Clock raiderrob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-18-2008 03:15 PM
Do I Need an External Word Clock? Sparky1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-27-2006 05:33 PM
using an external word clock CartoonBrad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-08-2004 10:07 PM
MBox and external word clock GoodandEvil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-15-2002 10:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com