Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2007, 08:53 AM
Russ M. Russ M. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: New England
Posts: 252
Default Strange Problem PT 6.9.1

Yesterday I opened a session to make some small changes in a mix (drums, bass, 2guitars, vocal and a small backup vox part). when it got to the backup vox there was WAAAY more verb than was on it when i saved it last week. So I muted all the sends and it was still there. Then I noticed that an unused Reverb One was puting out a lot of verb. So how was this unused Reverb One getting input? Checked all my bussing to make sure there was no cross bussing. Muted the Backup Vox and it stopped. Restarted PT and still there as long as the Backup vox was on. So after wasting session time I just muted the Aux channel Reverb One was on. Later I opened it again and it was still there but now the main Vox also had the same thing happening. muted all the sends and this time on both the main Vox and Backup when I muted the pitchshift send it stopped on both tracks. Next I deactivated and reactivated the Reverb One aux channel and I was back to normal, no more reverb problem. This has happened on other sessions and could not find the cause while in session. It seems with no input you can get Reverb from random tracks.
Makes you/me wonder what else is changing in sessions from time to time that may be hard to track down or make any sense at all.
The system is HD2 (non accel) PT 6.9.1 Mac OS 10.3.8, 1.25gh G4 w/1.25g of ram
__________________
Mac Pro: 3,1, 8 core, 6GB RAM. OS 10.6.8, Protools 10.3.8 TDM HD2 Accel.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2007, 06:53 AM
Russ M. Russ M. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: New England
Posts: 252
Default Re: Strange Problem PT 6.9.1

Anyone have this sort of problem besides me?
__________________
Mac Pro: 3,1, 8 core, 6GB RAM. OS 10.6.8, Protools 10.3.8 TDM HD2 Accel.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8.04 Strange Problem RBp Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-21-2010 04:56 PM
strange problem HDK_Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-13-2010 08:01 AM
strange problem help koka Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-16-2008 01:57 PM
Strange Problem... Zetajazz44 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-13-2005 09:08 PM
strange 001 problem Robocop 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-14-2003 02:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com