Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2008, 12:59 PM
Mad Genius Audio Mad Genius Audio is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Nashville, TN
Posts: 87
Default M-Powered and EZdrummer issue

Hey all. Lately, I've been trying to lay down some tracks using EZdrummer. For some reason now, when I insert any sort of pre-programmed MIDI file into my session, and try to navigate, I get an "Access violation occured" window, then all of my EZdrummer MIDI is lost. Any thoughts on this? I have not changed or tweaked my computer settings at all since the last time I was recording, and that time it was working fine. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2008, 06:20 AM
SixChurchStreet SixChurchStreet is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: New City, NY
Posts: 1,299
Default Re: M-Powered and EZdrummer issue

I know this reply is many many days after you originally posted, but I don't see any responses. If you haven't already, check out the forums at www.toontrack.com. They'll be able to help you out with any EZdrummer issues.

I run M-Powered with EZdrummer and have no problems, so you're ok there. Let us know how you make out.
__________________
Mac Pro 5,1 2.4GHz 8-Core 16GB RAM High Sierra | Focusrite Scarlett 6i6 Mk2 | Pro Tools 2020 | Studio One 4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help needed with EZDrummer issue boycie Virtual Instruments 4 04-11-2012 04:37 PM
Pro Tools 8 M-Powered with EZDrummer tommykoot Tips & Tricks 4 09-08-2011 11:34 AM
M-Powered Essential 8.02 doesn't recognise EZDrummer! aj74 Pro Tools M-Powered (Win) 1 04-08-2011 11:13 AM
td-9 with ezdrummer-hihat issue SNAPPER 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-17-2010 07:37 AM
POD Farm Plug-In same issue as EZdrummer in PT 8 LE shredhed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-19-2009 05:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com