Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > The Drum Room

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-13-2018, 10:04 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 3,071
Default Slate Drums 4 issue

Recently when I open sessions when Iíve used Slate drums 4 the midi is greyed out and I have to duplicate the track to get it to become blue so it will play again. Itís driving me nuts anyone no how to sort this damn issue out??


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 5.1 12 Core 3.46hz Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Slate Digital, Steven Slate Drums, Eventide, Softube sadateffendy Buy & Sell 7 08-11-2016 05:14 PM
Issue with Slate Drums and PT12 john1192 Pro Tools 12 11 10-29-2015 12:56 PM
Slate Digital and Steven Slate Drums AAX DHL AAX Plug-ins 6 04-22-2013 12:50 PM
PT8 LE and Steven Slate Drums outlaw69uk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-30-2010 08:00 AM
Anyone Using Roland TD-9 Drums with Steven Slate Drums? Troy Tracks Studio The Drum Room 2 05-05-2010 06:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com