Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-05-2022, 03:03 PM
originalscottyg originalscottyg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 1,154
Default Re: Original Izotope Insight compatibility?

Quote:
Originally Posted by smurfyou View Post
Have you ever been to this page?

https://support.izotope.com/hc/en-us...otope-products

I had that same issue with Insight and Neutron 2 when I would open old sessions. Installing using those alternate installers fixed it. Not sure if it will help you but worth a shot.

I'm not on 2022.10. Still on 2022.7. So I can't say for sure.
Thank you so much for this. I was able to install Ozone 8 Adv on my Mac Studio in Monterey and use it to load older sessions. Much appreciation for the tip!!
__________________
Scott Gatteño
Reply With Quote
  #12  
Old 12-09-2022, 06:04 AM
weezul weezul is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Newcastle, UK
Posts: 447
Default Re: Original Izotope Insight compatibility?

Ozone 8 works fine, but insight 1 won't work on M1 mac because of supposedly old interlok drivers.

I sent a support messasge to izotope and they will give you an offline authorisation that will work with M1 macs on Pro Tools instead of relying on outdated iLok stuff. However, a few weeks later instead of it working, it just started to freeze on loading so I gave up and moved on to MetricAB as it was free with the PA voucher thing. Unfortunately there seems to be a graphical error with MetricAB and Pro Tools on M1 Pro. When I open it, Pro Tools stops with CPU error, regardless of buffer size. Youlean doesn't suffer the same fate so I might end up using that after all.
__________________
MacBook Pro: 16GB M1 Pro 8c

Hackintosh: MacOS Catalina, i7 6700k, 32GB RAM, RX580
Pro Tools Studio, RME RayDAT PCIe
http://www.liamgaughan.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Izotope RX Loudness and Izotope Insight: Worth the purchase? Piano Pete General Discussion 3 01-04-2017 10:52 PM
iZotope Insight mpeg5 Buy & Sell 2 06-24-2016 08:24 AM
iZotope Insight mpeg5 Buy & Sell 1 10-24-2015 02:21 AM
Izotope Insight RecRoom Post - Surround - Video 27 12-13-2013 05:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com