Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2004, 04:25 AM
goldfinger goldfinger is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 38
Default dead fan?

hi there

this might be offtopic, but nowhere else could i find usable info...

got a G4/400 "Sawtooth"
tuned it with GigaDesigns DUAL 1.25 card

installing the card, i noticed that the rear fan cooling the power supply is dead. it can still be moved, but won't turn by itself.
anyway i can fix that myself (easy? what fan? etc.)? it actually looks managable, but the power supply thing is giving me the creeps...
expensive expert needed?

thank you very much in advance, i truly can't find info on xlr8urmac or similar sites, neither in any forum.

sincerely

G.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2004, 01:29 PM
where02190 where02190 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Boston, Ma USA
Posts: 8,145
Default Re: dead fan?

repair that fan immediately before you sustain any heat related damage.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 dead? ghostarbeiter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 04-17-2012 12:48 PM
Dead G5, please help!!! audioluche Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 01-15-2009 10:40 AM
Is my 002 dead?? crazy_ow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-27-2008 03:28 PM
Dead NTK guentherschmidt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-08-2004 11:55 PM
Dead DSP nothingonme Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2001 09:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com